Samarbejdspartnere

Happy childhood – better world

bObles handler om nærvær, bevægeglæde og motorisk udvikling gennem leg.

Vi understøtter bevægeglæde, leg og motoriske udvikling med multifunktionelle tumlemøbler i et enkelt og kvalitetsbevidst design.

Vi tror på det smilende nærvær mellem dig og dit barn. En opmærksomhed eller en leg - lige nu, lige her. Nærvær er en følelse, der lejrer sig i kroppen og stimulerer børns evne til at udvikle sig motorisk. Bevægeglæden og nysgerrigheden bobler, når børn bliver rørt ved, set på, lyttet til og leget med på egne præmisser.

Vi vil gerne give børn den bedste start i livet!

Når børn gennem motorisk udvikling og leg opnår en god kropforståelse, så styrker de evnen til at lære, føler et større selvværd og har lettere ved at interagere med andre. Kort sagt: Børnene bliver bedre rustet til at møde verden, som de mennesker, de er.

Børneulykkesfonden er en nonprofit organisation, der arbejder for at øge børnesikkerheden i Danmark og nedbringe antallet af børneulykker. Børneulykkesfonden forebygger og skaber sikre rammer inden for områderne hjemmet, trafikken og sport/fritid uden at gå på kompromis med børnenes leg, kreativitet og fysiske udfoldelse. Vi har ambitioner og kæmper for at gøre Danmark til det førende land inden for børnesikkerhed.

Børneulykkesfonden udvikler og formidler en række forebyggende initiativer med henblik på at sikre trygge rammer hos børn og skabe debat om børnesikkerhed. Vi formidler bl.a. information til forældre og bedsteforældre, udvikler kampagner og læringsmaterialer til institutioner og skoler og afholder events for at øge bevidstheden om børns sikkerhed. Vi arbejder desuden målrettet med motorik og bevægelse, fordi en god motorik er med til at forebygge alvorlige ulykker.

Børneulykkesfonden er en selvstændig fond, og vores arbejde realiseres i kraft af donationer fra privatpersoner, sponsorer, fonde og puljer.